ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΘΕΣ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 76 -66

Ένας Γυμναστικός από τα παλιά,μαχητικός,αποφασιστικός δεν άφησε περιθώρια στην φιλότιμη ομάδα των Αμπελοκήπων και την υπέταξε με 76-66.
Χαρές και πανηγύρια απο τους παίκτες προπονητές και τον έφορο κ. Ρόκομα που έγινε ένα με τους παίκτες.

Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο που ο αντίπαλος προηγήθηκε με 12 πόντους και όλοι φοβηθήκαμε τα χειρότερ  ,ο Γυμναστικός ανέκαμψε, ροκάνισε την διαφορά και πέρασε στο ημίχρονο μπροστά με 37-36.

Οι παίκτες μας κάλυψαν την απουσία του Φοίβου με τον ιδανικότερο τρόπο και θα είναι κρίμα να χάσουν εφέτος την κατηγορία από λάθη δικά τους.

Πρώτος,ακαταμάχητος,ο Τσιάτσιος με 19 πόντους πήρε ρίσκα και την ομάδα στην πλάτη του και ήταν καθοριστικός παράγοντας της νίκης. 

Κοντά του οι Πέργουλης 16 πόντοι και Καραγιαννίδης 14 πόντοι παλαιψαν,πέτυχαν καθοριστικούς πόντους και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά. 

Συγκινητικός ο Πίσσας έκανε το καλύτερο παιγνίδι ,σημείωσε 10 πόντους και αν αποφύγει ορισμένα μπασίματα απελπισίας και μοιράζει μπάλα θα λύσει το πρόβλημα του οργανωτή. 

Καθοριστική η βοήθεια του Λυπημένου 5 πόντοι ,που δεν του βγήκαν τα σουτ και του Γιαννόπουλου 5 πόντοι που αλώνισαν το γήπεδο.

 Βελτιωμένοι Αγγέλου 3 πόντοι Πιτταράς 1,Παπαδόπουλος 3 πόντοι. Με πάθος οι Παπαθανασίου , Κούτσιος,Αθανασίου.

Η νίκη βέβαια δεν πρέπει να κρύψει τις αδυναμίες μας στην άμυνα που μόνιμα τρώμε 70 πόντους με εύκολα καλάθια και το υπερβολικό ενθουσιασμό στην επίθεση όταν χρειάζεται ηρεμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ